Sunday, 29 April 2012

KenapaLah Orang Tak Puas Hati dengan Saya :'(



PEACE YO ! ^_^ v

Hello readers ! Readers sehat ke .? Lama dah tak update blog ini, maklumlah kan sibuk dengan persekolahan. Hah! Cakap tentang persekolahan, ada tak tengok Tilttle saye ? Orang tak puas hati dengan saye sebab apa erk ? Apa lah salah saye dekat mereka :'(. Setiap kali mereka mesti sindir saye mesti kadang-kadang saye tak dapat menahan rasa marah tu. Yelah, siapa yang tak sakit hati kalau ada orang sindir kita tak bertempat. Asal temu je mesti sindir. Huhu~ Susah kalau hidup sama sekolah dengan orang yang selalu sindir.  Kenapalah mereka tak puas hati dengan saye? Ya Allah, apa lah salah aku sampai mereka tak puas hati dengan aku ~ Okelah readers ! Nanti sambung lagi ~ Nak out dulu, Bubuye ~ 

muka sedih

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner