Sunday, 29 April 2012

KenapaLah Orang Tak Puas Hati dengan Saya :'(



PEACE YO ! ^_^ v

Hello readers ! Readers sehat ke .? Lama dah tak update blog ini, maklumlah kan sibuk dengan persekolahan. Hah! Cakap tentang persekolahan, ada tak tengok Tilttle saye ? Orang tak puas hati dengan saye sebab apa erk ? Apa lah salah saye dekat mereka :'(. Setiap kali mereka mesti sindir saye mesti kadang-kadang saye tak dapat menahan rasa marah tu. Yelah, siapa yang tak sakit hati kalau ada orang sindir kita tak bertempat. Asal temu je mesti sindir. Huhu~ Susah kalau hidup sama sekolah dengan orang yang selalu sindir.  Kenapalah mereka tak puas hati dengan saye? Ya Allah, apa lah salah aku sampai mereka tak puas hati dengan aku ~ Okelah readers ! Nanti sambung lagi ~ Nak out dulu, Bubuye ~ 

muka sedih

8 comments:

  1. Replies
    1. Ok, terima kasih kerana sudah bagi semangat :')

      Delete
  2. hurmmmm mulut org ni mne nak duduk diam...xpelah sis sabar la... satu jari telunjuk dy bg kt kite, berlambak lg org lain bg terlunjuk kat dy... biakan, jgn disebabkan tu kita jatuh..tu yg mereka nk kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye kak.. insya-allah sis akan kuatkan semangat, terima kasih sebab dah suppot sis

      Delete
  3. Ujian Allah kepada kita, bukan semua suka kita, tetapi ingat Allah masih bersama2 kita dan junjungan besar Nabi Muhammad masih saynag kita walaupun beliau telah lama meninggalkan kita.

    bersabar ye adik.

    :)

    ReplyDelete
  4. sbr la. bese la tuh . xsume owg ske ngn kte . mgkin dye jlez dgn klbhn kte or ape je la kn . sstengh owg neh , lw tgk kte lbh dr dye , ula laxpuasaty . jdsbr n bykkn doa moge dowg brubh . :)

    http://epalchiby.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. yee.. betul.. manusia zaman sekarang ini suka tak puas dengan orang lain.. huhu:3 . Thanks you dh support

      Delete

Hai cantik/handsome, leave you comment ;D

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner