Wednesday, 16 May 2012

Exam Sudah Habis ! ( Merdeka ! )



PEACE YO ! ^_^v


Hello readers ! Korang sehat ? Harap korang sehat wal'afiat. Oke ! Back to the topic, ada tengok Tittle saya tak ? Hah ! Exam Sudah Habis ! Yeah !! Merdeka !~ Siapa yang tak suka kalau exam sudah habis, semua orang suka kalau exam sudah habis. Yelahkan, tak payah ulangkaji semua bab-bab yang banyak dekat buku itu. Kadang-kadang pening kepala kita kalau kita ulangkaji je. .~,~ Kalau cakap pasal exam ni, mesti kita takut kan berapa result yang kita . Yelah, siapa yang tak takut. . kalau exam kita ada yang GAGAL macam mana ? Mati kita di'BUNUH' mak bapak kita nanti. . Huhu. Hari ini exam yang last punya !! Happy lah sangat-sangat. . Dari kelmarin cakap dekat kawan " Esok exam habis, yeye ! Merdeka ! " haha! Ayat itulah yang saya cakap dekat " BF " saya. . Kadang-kadang kalau kita tak tahu macam mana nak buat soalan tu mesti kita " MENIRU " kertas soalan kawan kita. Apa lagi ye yang kita buat waktu exam? Hurm... Hah ! Kalau dah habis buat exam tu mesti mata kita feel " SLEEPY " haha! Best tidur waktu exam U.U . Ok lah, setakat ini jelah apa yang saya mahu cerita dekat korang, kalau ada masa saya akan ceritakan lagi dengan korang. Bubuye !

SELAMAT HARI GURU BUAT GURU DI SELURUH DUNIA ! :)



    SELAMAT MENYAMBUT HARI GURU






4 comments:

Hai cantik/handsome, leave you comment ;D

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner