Sunday, 27 May 2012

Tips Cara Menghapuskan Parut JERAWAT !



 PEACE YO ! ^__^

Hello readers ! Korang sehat ? Harap korang sehat selalu :). Lama sudah saya tak update blog niee, rindu pulak.. Hehe :D. Ok ! Hari ini saya ada peluang nak update . Back to the point ! Ada tengok tak apa ' Title ' saya hari ini ? Ada kan ? Good.. Tips Menghapuskan Parut JERAWAT ! Semua orang tak suka kalau jerawat tumbuh dekat muka dia. Mesti orang rimas.. Kalau ada jerawat mesti ada PARUT dia sekali ! Huhu ~ OK, hari ini saya ada tips macam mana nak hapuskan PARUT JERAWAT tu !
                       Saya copy tips ni dari Sis yang comel + cantik ------> http://anisnatasha-s.blogspot.com

Oke ini dia Tips Cara Menghapuskan Parut Jerawat ! LETS GOO ! :D


  1. Ambil madu dan serbuk kayu manis. Kalau kayu manis yang diasah sendiri lebih bagus ! Kemudian sapu pada parut jerawat korang tu.
  2. Korang juga boleh campurkan madu dan bedak sejuk. Sapu kat muka sampai kering.
  3. Kalau korang tak nak madu dan bedak sejuk, korang boleh juga guna madu dan limau nipis ! Sapu kat muka tapi cara ini mungkin ada pedih sedikit. 
  4. Korang juga boleh ambil putih telur. Sapu je kat muka. Saya suka buat cara ni.. tapi bau hanyir sikit lah.. :D

* Kena buat banyak kali untuk nampak kesan perubahannya. Kalau sekali memang tak jadi.

Oke, ini lah tips2 untuk menghapuskan parut jerawat. Kalau ada apa-apa pertanyaan comment ok ? :) Setakat ini sajalah saya mahu sher dengan korang, kalau ada masa lagi saya akan beritahu. Bubye ! Take care  :)



 
Benci kalau jerawat tumbuh ! :P

5 comments:

  1. ena memang ade mslh bekas jerawat ni... awww, pyh betul nk hilangkan... memang mncari cara2nya.. terima kasih sis sbb kongsikan tips ni.. nk buatlah cara ni.. hasilnya, biarlah berserah kepadaNya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe :D semua orang tak suka kalau jerawat tumbuh.. welcome :)

      Delete
  2. terjumpa info ni, juga pasal jerawat… sharing is caring :) - Cara Menghilangkan Parut/Bekas Parut Jerawat

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum

    terima kasih atas info ni

    ReplyDelete

Hai cantik/handsome, leave you comment ;D

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner