Tuesday, 13 November 2012

I'M BACK !



PEACE YO ! ^.^v

Hello guys ang girls yang cantik , handsome lagi menawan ! Korang sehat ke ? Dah makan ke ? *Iyqa ni banyak tanya lah pulak. Mestilah banyak tanya , sebab Iyqa lama dah tak bukak blog ni , banyak 'debu' kat blog ni . Haha , LOL ! 

Ok , nak cakap apa erk ? Blurr lah otak ni -.- . Nak cakap pasal CINTA , buat aku sakit hati je . Nak cakap pasal KAWAN , tak tahu nak cakap apa tentang mereka . Nak cakap pasal EXAM , boleh jugaklah kan . New entry nanti Iyqa nak update tentang kawan-kawan Iyqa . Iyqa nak cakap semua pasal mereka . Hee , nanti mereka marah pulak . Tak pelah kan sekali-sekala kena marah , rindu sebab lama tak kena marah oleh kawan 'LAMA' :') . Miss you a lot my friends !

Back to the topic *oh my english . Ok , Iyqa nak cakap pasal EXAM AKHIR TAHUN ! Huhu , kecewnye , Iyqa dapat no 5 ! Orang Cina ambik kedudukan Iyqa pada ujian pertama no 4 :'( . Kecewanya but it's ok ! Don't give up ! Iyqa mesti berusaha dengan lebih gigih lagi ! Jangan cepat mengalah ! FIGHTINGG !! Haha , lagipun exam tahun ni tak ada gagal punya , semua nya LULUS ! Yeah , yeah . Kertas mana paling susah erk ? Fikir jap , semuanya senang je mungkin ada beberapa soalan tu yang susah dan tidak dapat fikir -.- .

Cakap pasal EXAM , Iyqa suka EXAM Mathematics ! Suka sangat-sangat ! Dulu Iyqa tak suka Mathematics tapi sekarang dah suka ! Cikgu yang ajar Iyqa tu memang cool gila . Suaranya yang lantang , besar dan banyak bagi kata nasihat . Suka gila dengan cikgu tu tapi kalau dia dah bagi banyak kerja , waa satu kelas mengeluh derr ! Tapi berkat cikgu tu lah kami semua LULUS MT :D . Thanks you CIKGU LUNA , kami semua akan kenang jasa cikgu :')

Cakap pasal matapelajaran Mathematics , Iyqa pun suka SEJARAH ! Iyqa sangat-sangat lah suka walaupun kadang bosan dengar cikgu cakap je . Tapi dengan sejarah ni lah kita tahu macam mana zaman dahulu hidup . Zaman sekarang masa ada sama lagi dengan zaman dahulu . Dahulu masih lagi tradisional sekarang ni dah MODEN sangat ! Mana tak moden , budak kechik pun dah pakai SAMSUNG GALAXY III . Iyqa yang dah besar ni belum lagi pakai handphone yang canggih tu . Iyqa kalah dengan budak kechik ! *nangis --> masuk bilik --> on9 fb ! haha . lol xD .

Ok lah . Setakat ni je Iyqa cerita k ? Kalau Iyqa ada masa Iyqa cerita pasal KAWAN LAMA Iyqa nanti ! Can't wait ! Anyway , thanks you dah baca entry ini . Jangan lupa k comments-2 . Luupp you guys ~ Babai 
^.^v

i love you my friends 

0 comments:

Post a Comment

Hai cantik/handsome, leave you comment ;D

 
© Copyright | All Right Reserved by Site Owner